Kaasfondue
Om je vingers bij af
• 2 kipfilets
• 150 gram champignons
• 1 rode paprika
• 2 tomaten
• 1 el fijngehakte basilicum
• 1 fijngesneden rode peper
• 1 tl suiker
• 1 el limoensap
• 150 gram pasta (penne, fusilli)
• 1 dl kookroom
• 200 gram pittige, geraspte kaas voor de saus en ook een beetje voor garnering
• olijfolie
• peper zout paprika poeder
Om je vingers bij af
Maaltijdsoep
Gezond in een handomdraai
Een dagje geen vlees
De zon op een bord
Vleugje Toscane
Pesto met een twist
Tussendoortje
Gezond snacken
Verantwoord snoepen
Ontbijt met een boost
Say (cheese)burger
Stevige kost
Lekker en snel
Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten.
• Snijd de kip in dunne plakken en doe ze in een schaal
• Voeg wat olijfolie toe aan de kipfilet en bestrooi flink met versgemalen peper (eventueel wat paprikapoeder)
• Meng de olie + kruiden goed door de kipfilet
• Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven
• Laat de grillpan heet worden en grill de kipfilet zonder extra olie toe te voegen tot ze mooi gaar zijn
• Doe de kipfilet daarna in een grote schaal en dek deze af
• Snijd de champignons en rode paprika in grove stukken en doe ze in de mengkom
• Meng er wederom olie en flink wat versgemalen peper (en eventueel wat paprikapoeder) doorheen
• Grill de groenten ook in de grillpan tot ze mooi gaar zijn en voeg ze dan toe aan de kipfilet
• Voeg de verse basilicum, rode peper, suiker, limoensap, peper en zout toe aan het kip/groentemengsel en zet dan de deksel weer op de schaal
• Doe de melk en kaas in een pan en laat dit smelten (blijven roeren)
• Roer de pasta door de kaassaus
• Schep de kaas pasta op een bord en leg het groente/kipmengsel er bovenop
• garneren met wat verse basilicum, tomaatjes en het laatste beetje geraspte kaas
Lekker met een groene salade en komkommer!
Om je vingers bij af
Maaltijdsoep
Gezond in een handomdraai
Oudewater
woensdag 9.00 – 17.30
donderdag 9.00 – 17.30
vrijdag 9.00 – 17.30
zaterdag 8.00 – 16.00
Montfoort
vrijdag 9.00 – 16.00
zaterdag 9.00 – 16.00