Een dagje geen vlees
Kaasfondue
Om je vingers bij af
• 2 uien
• 2 el olijfolie
• 450 g Italiaanse roerbakgroente
• 300 g pasta
• 500 g pasta saus bv gran italia
• 300 ml water
• 2 el gedroogde Italiaanse kruiden of vers natuurlijk
• 200 g geraspte belegen kaas
Om je vingers bij af
Maaltijdsoep
Gezond in een handomdraai
De zon op een bord
Vleugje Toscane
Pesto met een twist
Tussendoortje
Gezond snacken
Verantwoord snoepen
Ontbijt met een boost
Say (cheese)burger
Stevige kost
Lekker en snel
Een dagje geen vlees
1. Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Schep de roerbakgroente erbij en roerbak 3 min. Meng in de ovenschaal de ongekookte pasta met de groente, saus, het water, de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2. Dek het gerecht af met de geraspte kaas. Schuif de schotel in de oven en schakel deze in op 200°C. Bak het gerecht, zodra de oven op temperatuur is, in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
Als je liever eerst de pasta kookt kan dat natuurlijk ook! Dan hoeft er geen water in de ovenschaal worden toegevoegd!!
Om je vingers bij af
Maaltijdsoep
Gezond in een handomdraai
Oudewater
woensdag 9.00 – 17.30
donderdag 9.00 – 17.30
vrijdag 9.00 – 17.30
zaterdag 8.00 – 16.00
Montfoort
vrijdag 9.00 – 16.00
zaterdag 9.00 – 16.00