Gezond in een handomdraai
Kaasfondue
Om je vingers bij af
• 300 g penne
• 3 prei fijn gesneden
• 1 el olijfolie
• 250 g ham in blokjes kan ook spekjes, kipblokjes of combi zijn of zalm
• 400 g besciamella saus
• 200 g geraspte belegen kaas
• 1 tl gedroogde oregano
Om je vingers bij af
Maaltijdsoep
Een dagje geen vlees
De zon op een bord
Vleugje Toscane
Pesto met een twist
Tussendoortje
Gezond snacken
Verantwoord snoepen
Ontbijt met een boost
Say (cheese)burger
Stevige kost
Lekker en snel
Gezond in een handomdraai
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de penne en maak ondertussen de prei schoon en snijd in dunne ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei in 5 min. zacht en gaar. Voeg de gebakken ham/ kip of spekjes, besciamelsaus en de helft van de kaas toe. Breng op smaak met peper en zout.
2. Vet de ovenschaal in. Giet de pasta af en schep door de prei. Schep in de ovenschaal en strooi er de rest van de kaas en de oregano over. Bak de pasta in 20-25 min. lichtbruin en gaar.
Variatietip:
Vervang voor een vispasta de ham door gerookte zalmsnippers.
Om je vingers bij af
Maaltijdsoep
Een dagje geen vlees
Oudewater
woensdag 9.00 – 17.30
donderdag 9.00 – 17.30
vrijdag 9.00 – 17.30
zaterdag 8.00 – 16.00
Montfoort
vrijdag 9.00 – 16.00
zaterdag 9.00 – 16.00